Zaštita osobnih podataka

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA TOJE CONSULTING d.o.o.

U ovoj izjavi o zaštiti osobnih podataka opisujemo kako prikupljamo, koristimo i dijelimo vaše osobne podatke kada posjećujete ili kupujete nešto na mojljubimac.hr („Web stranica“).

OSOBNI PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

Kada posjetite web stranicu, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem web pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Kako se kretete po web stranici, također prikupljamo informacije o pojedinačnim web stranicama ili proizvodima koje pregledavate, o web stranicama ili traženim pojmovima koji su vas doveli na web stranicu te informacije o tome kako se ponašate na web stranici. Te automatski prikupljene informacije nazivamo „informacijama o uređaju“.

Prikupljamo informacije o uređaju koristeći sljedeće tehnologije:

- "Kolačići" su datoteke podataka koje se pohranjuju na vašem uređaju ili računalu i često sadrže anonimni jedinstveni identifikator. Više informacija o kolačićima, kao i o tome kako ih onemogućiti, možete pronaći na http://www.allaboutcookies.org.

- "Dnevnici" prate radnje na web stranici i prikupljaju podatke poput IP adrese, vrste preglednika, pružatelja internetskih usluga, referentnih/izlaznih stranica i vremenskih markica. - "Web mjernici", "oznake" i "pikseli" su elektronske datoteke koje se koriste za prikupljanje informacija o načinu na koji se krećete po web stranici

Kada na web stranici kupujete ili pokušavate kupiti nešto, također prikupljamo određene informacije o vama, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, informacije o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica, adresu e-pošte i broj telefona. Te informacije nazivamo "informacijama o narudžbi".

"Osobne podatke", kako se koristi u ovoj izjavi o zaštiti osobnih podataka, odnosi se na informacije o uređaju i informacije o narudžbi.

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE PODATKE?

Uobičajeno koristimo prikupljene informacije o narudžbi da bismo ispunili sve narudžbe koje smo primili putem web stranice (uključujući obradu vaših informacija o plaćanju, organizaciju dostave i pružanje računa i/ili potvrda o narudžbi).

Osim toga, koristimo te informacije o narudžbi da bismo:

Komunicirali s vama; Provjerili naše narudžbe u potrazi za potencijalnim rizicima ili prijevarama i

Pružili vam informacije ili reklame u vezi s našim proizvodima ili uslugama, u skladu s vašim postavkama privatnosti. Prikupljene informacije o uređaju koristimo za procjenu potencijalnih rizika i prijevara (posebno vaše IP adrese) te općenito za poboljšanje i optimizaciju naše web stranice (na primjer, analiziranjem načina na koji naši klijenti pregledavaju i komuniciraju s web stranicom, kao i za procjenu uspjeha naših marketinških i oglašivačkih kampanja).

Vaše osobne podatke dijelimo s trećim stranama koje nam pomažu koristiti vaše osobne podatke, kako je opisano gore. Na primjer, koristimo Shopify za pokretanje naše internetske trgovine. Više informacija o tome kako Shopify koristi vaše osobne podatke možete pronaći ovdje: https://www.shopify.com/legal/privacy. Također koristimo Google Analytics da bismo razumjeli kako naši kupci koriste web stranicu. Više informacija o tome kako Google koristi vaše osobne podatke možete pronaći ovdje: https://policies.google.com/privacy?hl=hr. Ovdje možete onemogućiti Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Konačno, možemo dijeliti vaše osobne podatke kako bismo se pridržavali važećih zakona i propisa, kako bismo odgovorili na poziv, nalog za pretragu ili drugi zakoniti zahtjev za informacijama koje primimo, ili kako bismo na drugi način zaštitili naša prava. 

OGLEDNO OGLAŠAVANJE

Kao što je gore opisano, vaše osobne podatke koristimo da bismo vam pružili ciljano oglašavanje ili marketinške poruke za koje vjerujemo da bi vam mogle biti od interesa. Više informacija o tome kako funkcioniše ciljano oglašavanje možete pronaći na stranici Network Advertising Initiative ("NAI") na http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Osim toga, neke od ovih usluga možete onemogućiti putem Opt-out portala Digital Advertising Alliance: http://optout.aboutads.info/.

NE PRAĆENJE

Napominjemo da ne mijenjamo prakse prikupljanja i korištenja podataka na našoj web stranici kada vidimo signal "Ne pratiti" s vašeg preglednika.

VAŠA PRAVA

Ako ste stanovnik Europe, imate pravo pristupiti osobnim podacima koje posjedujemo o vama te zatražiti ispravak, ažuriranje ili brisanje istih. Ako želite iskoristiti to pravo, obratite nam se na kontakte navedene u nastavku. Ako ste stanovnik Europe, napominjemo i to da obradujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore s vama (npr. ako naručite putem web stranice) ili da bismo ostvarili naše legitimne poslovne interese navedene gore. Također, vaši podaci se prenose izvan Europe, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

POHRANA PODATAKA

Kada putem web stranice naručite, čuvamo vaše informacije o narudžbi za naše zapise, osim ako nas ne zatražite da te podatke izbrišemo.

PROMJENE

Možemo povremeno izmijeniti ovu izjavu o zaštiti osobnih podataka kako bismo odražavali, primjerice, promjene u našim praksama ili iz druge operativne, pravne ili regulatorne svrhe.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za više informacija o našim praksama privatnosti, ako imate pitanja ili ako želite podnijeti prigovor, kontaktirajte nas putem e-pošte na business.kovacevic@gmail.com.

 

TOJE Cunsulting d.o.o.

Kumrovečka ulica 16A
Soblinec , 10360
business.kovacevic@gmail.com

Obrazac za kontakt

U MojLjubimac.hr smo posvećeni pružanju najbolje moguće usluge i proizvoda prilagođenih vašim voljenim kućnim ljubimcima. Vaše mišljenje nam je izuzetno važno i rado ćemo saslušati sve vaše prijedloge, pitanja ili brige.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, narudžbama ili samo želite podijeliti svoje iskustvo s našom uslugom, slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku. Naš tim je ovdje da vam pomogne s bilo kojim upitima koje možete imati.

Također, možete nas pronaći na društvenim mrežama gdje dijelimo najnovije vijesti, ponude i savjete za brigu o vašim kućnim ljubimcima.

Zahvaljujemo vam na povjerenju i veselimo se čuti vaše mišljenje.